به گزارش روابط عمومی منطقه هفت؛همزمان با دهه مبارک ولایت و در راستای افزایش روحیه نشاط وشادابی بین شهروندان جشن های شاد در بوستان غدیر در حال برگزاری می باشد .
برگزاری برنامه هایی در این اعیاد می تواند ارتقا دهنده نشاط معنوی و اجتماعی شهروندان، معرف مولفههای سبک زندگی ایرانی، اسلامی با محوریت آموزه های مکتب علوی و اعتلا بخش فعالیت های اجتماعی و فرهنگی مرتبط با سیره و سنت ائمه اطهار(ع) باشد.
فصل همدلی با رویکرد تسهیل تعامل اجتماعی بین شهروندان، بسط شادی و نشاط، برپایی غرفه های توانمندسازی از جمله ایجاد غرفه های فروش ویژه توانمندسازی بانوان، غرفه ورزشی،غرفه سازمان پسماند، گریم کودک،غرفه دوام ثامن،کافه کتاب و معرفی کتاب، همخوانی سرود،اجرای مسابقات کودکان و خانواده متناسب با محتوای برنامه،استندآپ کمدی،گروه موسیقی سنتی،همخوانی سرود ،اجرای زنده موسیقی ،تقدیر از سادات، خانواده ایثارگران، معلولین و آموزش های شهروندی درباره محیط زیست و ترافیک از اقدامات انجام شده در این جشن ها می باشد .
شایان ذکر است ؛در این سلسله جشن ها که از عید قربان تا غدیر در بوستان غدیر برگزار می شود،هر شب از ساعت 21 تا 23 بیش از 1500 زائر و مجاور شرکت می کنند.
.jpg)
