به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه هفت ، ابراهیمی مقدم؛ رئیس اداره فنی وعمران از ادامه عملیات پروژه آسفالت انتهای خیابان خلج خبر داد .
وی در این خصوص گفت :در راستای خدمترسانی بهتر به مردم عملیات روکش آسفالت خیابان انتهای خلج در حال اجرا می باشد.
ابراهیمی مقدم افزود: آسفالت مناسب معابر و خیابانهای شهررا یکی از خواستههای به حق شهروندان از شهرداری دانست و اظهار داشت : یکی از مهمترین ویژگیهای یک شهر زیبا وضعیت آسفالت خیابانها و معابر آن است و تاثیر زیادی بر منظر شهر از نگاه شهروندان و گردشگران دارد.
وی افزود : در حال حاضر جاده مذکور به دلیل خاکی بودن تسطیح وزیرسازی گردید ودرمرحله اجرای آسفالت قرارگرفته است و ترمیم و روکش آسفالت این خیابان در کاهش بار ترافیک و تسهیل تردد آسان وسایل نقلیه تأثیر مثبت خواهد داشت.
ابراهیمی مقدم افزود : اجرای روکش آسفالت انتهای خلج با مساحت بیش از 4هزار متر مربع در حال اجرا می باشد.
رئیس اداره فنی وعمران گفت : اجرای عملیات روکش، آسفالت، لکهگیری و جدولگذاری معابر از جمله اولویتهایی است که حوزه عمران با جدیت به دنبال انجام آن است.
برای مشاهده تصاویر بیشتر کلیک نمایید.