• چهارشنبه،20 آذر 1398
  • ورود
       
      • بخشهای خبری






      •  
        منبع خبر :
        تعداد بازدید: 176
        کد: 66876
        تاریخ انتشار:
        ۱۳۹۴/۰۲/۰۱

        نکات خانه داری

        نکات خانه داری
        نکات خانه داری

        برای سفید ماندن گل کلم در حین پختن در آب ، آن شیر اضافه کنید .

        شستن قارچ
        قارچها را هنگام شستن درون آب نگذارید . قارچ آب را به خود میکشد و موقع پختن آب زیادی میندازد .

        برای پوست کندن سیب زمینی استانبولی و گوجه فرنگی و هویج ، آن ها را چند دقیقه داخل آبجوش انداخته و سپس در آب سرد بگذارید . پوستشان غلافی کنده میشود .
        تیره نشدن زرده تخم مرغ
        برای جلوگیری از تیره شدن زرده تخم مرغ آبپز ، پس از پختن ، آنها را درون آب سرد قرار دهید

         

        پوست کندن تخم مرغ آب پز
        گذاشتن تخم مرغ آبپز درون آب سرد کمک خواهد کرد تا راحت تر پوست آنها را بکنید 

        پف کردن املت
        اگر میخواهید املت شما پف کند و پوک تر شود قبل از زدن تخم مرغ ، مقدار نوک انگشت به آن نشاسته ذرت اضافه کنید.

        پف کردن سفیده
        تخم مرغ هرچه سرد تر باشه هنگام زدن کمتر پف خواهد کرد . برای اینکه تخم مرغ ها بیشتر پف کنند ، آنها را کمی خارج از یخچال نگهدارید و موقع زدن کمی نمک بزنید تا بهتر و زودتر پف کنند .

        برنج سفیدتر
        هنگام پختن برنج برای آبکشی ، کمی آبلیمو به آب آن اضافه کنید تارنگ دانه های برنج سفید تر شود

        پختن پاستا و ماکارونی
        ماکارونی و تمام پاستاها را در آب نمک و یا درمخلوط آب و کمی روغن بپزید تا بهم نچسبند .

        نگهداری دانه ذرت
        دانه ها ی ذرت را همیشه در فریزر نگهداری کنید که تازه بمانند .

        هندوانه رسیده
        وزن هندوانه رسیده نسبت به ظاهرش کمی سبک تر و صدای ضربه هایی که به آن میزنید بم تر است !

        پوست گرفتن گردو
        برای درسته بیرون آوردن گردو از پوست ، یک شب آن را در آب و نمک خیس کنید .

        رسیدن موز و گوجه فرنگی
        برای رسیدن موز و گوجه فرنگی  نارس آنها را داخل یک حوله مرطوب قرار داده و درون پاکت کاغذی بگذارید تا زودتر برسند .

        ترد شدن سیب زمینی سرخ شده
        برای ترد شدن سیب زمینی سرخ شده ، در ظرف بزرگی آنها را سرخ کنید تا روی هم انباشته نشوند و خوب برشته سرخ شوند .

        مصرف میوه جات

        میوه جات را باید رسیده  و سبزیجات را نارس مصرف کرد

        پختن کلم بنفش
        برای پختن کلم بنفش کمی به آب آن سرکه اضافه کنید . سپس در انتها نمک و کمی شکر بزنید
         

         

        استفاده از نمک در هنگام پخت حبوبات
        هنگام پختن حبوبات به آنها نمک نزنید . نمک را در مرحله آخر که حبوبات پختند ، بزنید .

        لک چربی روی فرش
        برای زدودن لکه چربی روی فرش جوش شیرین خشک روی آن بریزید و آن را داخل پرزها بمالید و صبح روز بعد روی آنرا جارو برقی بکشید.

        گرفتن چربی غذاها
        چربی و روغن  اضافی روی ظرف غذا را با گذاشتن چند برگ  حوله کاغذی بگیرید .

        کرفس و کاهو
        برگهای خارجی کاهو کرفس را تا لحظه استفاده جدا نکنید و برگهای کرفس را پس از جداکردن خشک کنید و در ترشی و سوپ استفاده نمایید و برگهای کاهو را برای تهیه ته دیگ برنج  بکار بگیرید.

        نگهداری پنیر
        پنیر شور را داخل دوغ نگهدارید . هم نمکش کمتر میشود و هم سالمتر میماند و هم مزه خوبی خواهد داشت.

         

        پختن گوشت و سبزی
        سبزیجات را در آب نمک بپزید و برای تهیه سوپ و آب گوشتها قبل از پخت نمک بزنید و برای استفاده از گوشت پخته ، پس از پختن و قبل از برداشتن نمک بزنید .  

        جداکردن کیک از قالب
        کیک اگر داخل قالب بماند و کاملا سرد شود ، به قالب می چسبد . پس بهتر است کیک را تا کمی خنک شد از قالب در آوریم . اگر چسبید یا قالب را دوباره در فر گرم کنید و یا حوله ای را که با آب داغ آبکشی شده به بدنه خارجی قالب ببندیم تا کیک جدا شود .

        رفع شوری غذا
        شوری غذا را با یک قاشق سرکه و یا یکی ، دو حبه قند و یا کمی شکر میتوان گرفت .از سیب زمینی هم میتوان کمک گرفت
        .

         

        تعداد بازدید: 176
        نام:
        پست الکترونیک:
        شرح نظر:
        کد امنیتی:
         
        0 0
        آیا این مطلب را می پسندید؟ بله خیر