• بخشهای خبری






      •  
        منبع خبر : اداره روابط عمومی شهرداری منطقه 7
        تعداد بازدید: 1773
        کد: 65060
        تاریخ انتشار:
        ۱۳۹۴/۰۱/۰۹

        راههای کاهش کلسترول ، اسید اوریک ،اوره و چربی خون:

        به گزارش اداره روابط عمومی شهرداری منطقه 7:
        راههای کاهش کلسترول ، اسید اوریک ، اوره  و چربی خون:

        راههای کاهش کلسترول و چربی خون:
        1. در هفته 2 وعده غذای خود را به بامیه اختصاص دهید بامیه، بادمجان، گوجه‌فرنگی و پیازداغ یک غذای خوشمزه می‌باشد.
        2. روزی 60 گرم پیاز خام همراه غذا بخورند.
        3. ترشک کم‌کننده چربی خون است.
        4. کسانی که چربی خون دارند تره را در برنامه غذایی خود قرار دهند.
        5. هفته‌ای 3 روز صبحانه فقط شلغم میل شود و تا ظهر چیز دیگری به جز آب میل نشود.
        6. تخم شوید یا خود شوید همراه ماست میل شود و یا از دمکرده تخم شوید بعد از غذا میل شود.
        7. خوردن فلفل سبز باعث کاهش چربی خون می‌گردد.
        8. قبل از غذا سالاد کاهو میل شود.
        9. برگ کنگرفرنگی 10 گرم را در150 سی‌سی آب‌جوش دم‌کرده قبل از غذا میل شود.
        10. بعد از غذا یک گرم نعناع را در 100 سی‌سی آب‌جوش 20 دقیقه دم‌کرده میل شود.
        11. برای کاهش چربی خون 200 گرم هویج خام همراه صبحانه به مدت 14 روز میل شود.
        اسید اوریک - اوره:
        1. کسانی که اسید اوریک دارند تره را در رژیم غذایی خود قراردهند.
        2. از دمکرده برگ جعفری مانند چای میل کنند.
        3. برگ چغندر و چغندر ضد اسید اوریک هستند.
        4. خیار حل کننده اسید اوریک می باشد بعد از غذا میل شود.
        5. آب شلغم 10 صبح و 5 عصر نصف استکان میل شود.
        6. جوشانده و سوپ شنگ و استفاده شنگ به صورت خام باعث کم شدن اسید اوریک می شود.
        7. کرفس دفع کننده اسید اوریک است تخم و یا برگ آن به صورت دمکرده یا سوپ و خورشت میل شود.
        8. کلم را به صورت‌های مختلف میل کنند.
        9. برای کم شدن اوره خون یک قاشق چایخوری تخم گشنیز را آسیاب نموده در یک سوم استکان آبغوره خیسانده با یک لیوان آب میل شود.

         

        تعداد بازدید: 1773
        نام:
        پست الکترونیک:
        شرح نظر:
        کد امنیتی:
         
        0 0
        آیا این مطلب را می پسندید؟ بله خیر